Svensk fotboll

Detta är en sajt med information om svensk fotboll med både ligan och spelarna i fokus. Läs mer här!

Om du älskar svensk fotboll har du verkligen kommit rätt när du hittade oss. Denna sajt handlar enbart om svensk fotboll och svenska fotbollsspelare. Här kan du läsa om Allsvenskan, Damallsvenskan, Superettan och mycket, mycket mer. Vi kommer ge dig all den vassaste faktan och de senaste nyheterna så att du kommer få veta allt som finns att veta om den svenska fotbollen, både från då till nu. Du kan följa poängen, se vilka som är de bästa målskyttarna och läsa artiklar om kända svenska fotbollsspelares liv och karriärer. Svensk fotboll består inte bara av Zlatan Ibrahimovic, även om han är en av Sveriges största, utan det finns många fler spelare som har satt Sverige på fotbollskartan genom åren. På denna sida kommer du hitta all information som är nödvändig för dig som älskar svensk fotboll.

Visste du till exempel att Svenska Fotbollsförbundet grundades redan år 1904? De har alltså funnits ganska långt över 100 år. Det är de som anordnar den svenska fotbollsgalan där guldbollen ges ut till bästa manliga fotbollsspelaren i Sverige, och självklart diamantbollen till bästa kvinnliga fotbollsspelaren i Sverige. Visste du att Allsvenskan har funnits ända sedan år 1924 och vet du vilka som har tagit hem medaljerna i Allsvenskan de senaste åren? All sådan information och mycket mer därtill kommer du hitta artiklar om här på vår fotbollssajt. På denna sajt kommer du också kunna läsa om damfotboll och deras Allsvenska som började så sent som år 1988. Här gör vi ingen skillnad på kön, utan all svensk fotboll är viktig för oss. Häng med vidare och se vad mer vi kan erbjuda dig!

Sveriges största fotbollsspelare

Vi kommer ge dig ingående artiklar om Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna. Givetvis kommer Zlatan Ibrahimovic vara med och även Henrik Larsson, Tomas Brolin, Martin Dahlin och många fler. Du kommer få veta allt om deras karriär och vägen från Sverige där det hela började. I världen kanske Sverige är ett litet land men vi har trots det gjort oss ett namn inom fotbollen och har format spelare som spelat i stora lag världen över. Du kommer få läsa mer om dem här på vår sajt, både de från förr och de från nu, både inom herrfotbollen och damfotbollen. Detta är det ultimata stället för dig som älskar svensk fotboll och som vill veta allt det finns att veta om hur sporten har sett ut i Sverige genom tiderna.

Information om svenska fotbollslag

Har du stenkoll på de svenska fotbollslagen eller behöver du veta vilka som legat i toppen större delen av Allsvenskan och vilket lag som har tagit hem guldet flest gånger? Allt detta kommer du hitta information om här på Sveriges bästa fotbollssajt. Givetvis kommer vi gå genom de olika svenska lagen och hur deras framgångar har sett ut genom åren. Du kommer få koll på vilka spelare som har spelat var och vilka spelare som har gjort flest mål. Allt är skrivet på ett sätt så att både nybörjare och erfarna kan ta del av informationen. Här på vår sajt är alla välkomna, gammal som ung, tjej som kille. Oavsett vem du är kommer du hitta något som passar dig, så läs vidare för ännu mer information.

Alltid korrekt fakta skriven av erfarna skribenter

Vår sajt är så pass bra eftersom all fakta är hundraprocentigt korrekt, från säkra källor och skriven av erfarna skribenter som vet vad de snackar om. Den är skapad av fotbollsälskare för fotbollsälskare och det är det som gör oss unika. Vi älskar fotboll, speciellt svensk fotboll, och vi vill dela med oss av denna glädjen till er alla genom att skapa en sajt dedikerad till just den svenska fotbollen och dess lag och spelare. Ta dig tiden att sitta ner och läsa igenom just den informationen du vill ta del av. Vi hoppas och tror att ni kommer få lika stor glädje av denna sajt som vi får av att arbeta med den. Än en gång välkomna till er guide inom den svenska fotbollen, och hoppas vi ses igen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *